Wij zijn studio PK, een jong en fris architectenbureau met jarenlange ervaring. We hebben onze sporen meer dan verdiend op het gebied van architectuur- en interieuropgaven én de concrete realisatie daarvan.

Ons werkterrein is breed en beslaat o.a. woningbouw, utiliteitsbouw, monumenten, kantoorinnovatie en interieur waar we werken aan nieuwbouw, verbouw of herbestemming. Door het brede werkterrein hebben we ook de expertise om complexe gemengde opgaven met bijzondere programma’s op te pakken. Samen met ons netwerk kunnen we snel schakelen en waar nodig opschalen om grote projecten te realiseren.

Bij het ontwerpen van interieurs en gebouwen streven we ernaar om voor de bewoners en gebruikers een fijne leef-, werk- en verblijfsplek/omgeving te maken. Belangrijk vinden we flexibiliteit en levensloopbestendigheid van gebouwen, we passen duurzame materialen toe en denken goed na over energiebesparingen.

We weten wat nodig is om vragen vanuit de opdrachtgever te vertalen naar orginele, financieel haalbare en praktisch uitvoerbare ontwerpen. We zijn nieuwsgierig en voelen een sterke behoefte om nieuwe uitdagingen op te pakken. Bij ons gaan professionaliteit, een vleugje humor en met plezier werken hand in hand.